Friday 2 December 2011

Ziemassvētku kartiņas Nr1






Ziemassvētku kartiņas

Pēdējais laiks ir iegādāties vai izgatavot Ziemassvētku kartiņas, lai paspētu tās nogādāt laikā. Lielākā daļa jau ir piemirsuši kartiņas sūtīšanu pa pastu, bet ir tik patīkami pašiem saņemt pastkastītē kādu apsveikuma kartiņu. Kartiņas, tiek noliktas goda vietā un priecē acis un sirdi katreiz, kad uzlūkojam tās. Ir tik patīkami, ka kāds ir par tevi domājis un veltījis laiku, lai tevi iepriecinātu. Ja tā ir pašu gatavota, tad tā kļūst vēl vērtīgāka.
Tāpēc aicinu jau laicīgi doties uz pastu pakaļ konvertiem, markām, kartiņām, lai nav jāstāv garās rindās pirmssvētku vakarā, lai nebojātu sūtīšanas prieku. 
Lai nav jāmokās ar milzīgu kalnu grāmatu pāršķirstīšanu, lai atrastu skaistus dzejolīšus un vēlējumus, ko ierakstīt gan Ziemasvētkiem, gan citiem dzīves gadījumiem, es pievienoju dažādas mājas lapas adrese, kur tos var izlasīt jau sagrupētus pa tematiem. Pantiņu vietā var rakstīt arī dziesmas vārdus.

http://theparadise.lv/
http://www.draugam.lv/
http://www.apsveicam.lv
http://www.apsveic.lv/
http://www.saimniece.lv/apsveikumi/
http://www.piedalies.lv/?a=dzejoli_pantini&c=59
http://www.dziesmas.lv/ (dziesmu vārdi)
http://pantini.lv/
http://www.teicieni.lv/
http://www.vedejiem.lv
http://www.soleil.lv/news/veiksmes_pantini/1-0-15
http://www.feini.lv/?nid=125
http://www.alapa.lv/apsveikumi.html
http://www.tosti.lv/

Varbūt šogad iepriecināsim draugus, radus, kādu vientuļu cilvēku pie kura nevaram aizbraukt svētkos, nosūtot apsveikuma kartiņu, kas priecēs viņu sirdis ne tikai saņemšanas brīdī, bet ik reiz kad aplūkos to.



2 comments:

  1. Latvijas Pastā var iegādāties lētas un skaistas apveikuma kartiņas par 0,05 Ls :)

    ReplyDelete
  2. Pievieno arī http://www.sveicieni.lv

    ReplyDelete